Aranjamente cu ştaif pentru locuri cu ştaif

Sunt foarte entuziasmată când prietenii mei reuşesc să-şi îndeplinească visele. Dar nu din prietenie vă voi povesti următoarele, ci pentru că eu consider că sunt informaţii folositoare pentru voi. Eu aş vrea să aflu chestii din astea, aşa că sper că şi voi vreţi.

Mămici, gagici şi gagici-mămici, fiţi atente. În Constanţa s-a deschis un nou loc de joacă pentru copii şi nu numai. Locul acesta de joacă este foarte aerisit, curat, miroase frumos, totul este nou acolo, e plin de fel de fel de jucării, jocuri, au o cameră pentru fetiţe, cu fel de fel de păpuşi, rochiţe şi pamponaşe. Fiică-mea a fost foarte încântată şi ea este foarte pretenţioasă când e vorba de locuri de joacă. A spus chiar că vrea să-şi serbeze ziua de naştere acolo. Da, se organizează şi astfel de petreceri pentru pici. Şi ca să nu ne plictisim în acest timp, au chiar şi o masă de tenis pentru noi, ăştia mari. Au şi fel de fel de cursuri de pictură, limbi străine, after school. În fine, căutaţi-i pe facebook, KID’S HUB. Vă jur că nu le fac reclamă aiurea, locul e chiar mişto şi merită să mergeţi acolo cu cei mici. În plus, veţi vedea următorul aranjament live, pentru că pentru ei l-am făcut.

În timp ce picione se joacă, ta-daaam, acum vă dau o altă veste, mai tare decât asta….deci, în timp ce piciul e la joacă în KID’S HUB, voi, mămici-gagici din Constanţa şi nu numai, puteţi urca încă un etaj în aceeaşi clădire şi acolo veţi găsi magia prin care veţi arăta şi mai bine. Ok, poate spuneţi că nu vă interesează chestiile astea, dar, vă întreb doar, voi ce faceţi când mai aveţi câte trei fire în fiecare sprânceană? Sau aveţi sprâncene, dar de câte ori pe lună vă duceţi la pensat pentru că s-a dus draq forma? Anca rezolvă chestiile astea prin micropigmentare/microblading, efectiv desenează fire şi juri că sunt naturale, plus că dă o formă după care veţi putea singure să vă pensaţi ulterior. Vouă nu vi se par aiurea sprâncenele acelea tatuate dungă de la un capăt la altul? Mie, da. Dacă aveţi aşa ceva, să ştiţi că şi asta se poate rezolva. Mai greu, durează, dar se rezolvă. Căutaţi pe facebook Glow by Anca Dragnea. De asemenea, fata asta mai face ceva tare de tot. Face machiaj semipermanent medical, adică poate camufla cicatrici. Face tricopigmentare, adică micropigmentare capilară (scalp). Chelia, da! Simularea prin desen a firelor de păr la bărbaţii cu calviţie. Dar ce m-a impresionat şi mai mult este că face micropigmentare a areolelor mamare. Sper ca voi să nu ştiţi de ce este necesară această procedură. Să nu aveţi nevoie!! După înlăturarea sânului/sânilor ca urmare a cancerului mamar, se pot face implanturi cu silicon, dar sânul nu mai are oricum areola. Ei, în România este cineva care poate face această procedură şi o face foarte bine.

După părerea mea, Anca Dragnea are centura neagră în materie de microblading şi măiestria ei recunoscută internaţional. Si e aici, în Constanţa, la Beauty LOFT. Pe lista serviciilor mai sunt multe alte simandicoşenii, gen extensii gene cu păr natural şi mătase (procedură nouă, din câte am înţeles), machiaj de ocazie…în fine, multe şi folositoare la o adică. Dar procedurile pe care vi le-am povestit la început mi se par cele mai importante.

Acum, să nu vă supăraţi dacă vă programează peste 2-3 luni, chiar şi eu aştept şi sunt prietena ei. Nu are timp, are multe programări şi e parolistă, nu poate amâna pe unii pentru a-i aduce pe alţii peste rând. Aşteptăm răbdătoare la rând, bine că e.

Studioul Ancăi e amenajat foarte, foarte tare! Mobilier gen industrial, fel de fel de obiecte decorative interesante şi, da, următoarele aranjamente pe care le-am făcut special pentru ea. Vă daţi seama cum arată bomba aia roşie pe un dulap negru din metal? Vă arăt eu şi poze profi în curând, de la deschidere.

Love,

M

2 Comments

 • Marieta
  martie 29, 2016 9:18 pm

  De fiecare data,dupa ce-ti citesc articolele abia-l astept pe urmatorul,iar acum ,i-ai scris Ancai povestea.

  • verdecustaif
   martie 30, 2016 10:26 am

   Multumesc! Nu am exagerat cu absolut nimic cand am vorbit de Anca si de ceea ce face. Cred ca trebuie sa stie despre ea cat mai multe femei.

Leave a Reply