About

About

 

Verde cu ștaif nu este un blog doar despre plante, este despre un stil de viață care include multă clorofilă asezonată cu ștaif, include tratament periodic cu Myccobacterium Vaccae, adică Prozac natural sub formă de pământ sub unghii și, mai ales, include respectul față de orice formă de viață. Blogul își propune să ridice capacul cutiei magice în care se află imaginația și inspirația, să ofere alte perspective asupra modului în care îți poți amenaja grădina, terasa cu flori sau pervazul ferestrei de la bloc, dar vei citi și întâmplări despre fel de fel de înaripate și blănoase care mă găsesc pe mine oriunde m-aș ascunde.

Aș vrea să prinzi curajul de a visa, de a-ți imagina, de a te ocupa singur de design-ul grădinii tale, dacă nu ai făcut-o până acum. Să înțelegi că oricine o poate face și, mai ales, aș vrea să înțelegi cât de important este rolul plantelor  și al altor viețuitoare în viața noastră. Bineînțeles, poți apela la specialiști, există și sunt buni, dar îți garantez că vei primi mai multă satisfacție dacă te vei ocupa singur de grădina ta. Sunt grădinar entuziast, am o viziune proprie bazată pe experiența personală, dar rafinată prin studierea cărților scrise de experți în domeniu. Altfel, eu mă ocup de managementul vapoarelor, poate nu știai, deci, dacă eu, în 5 ani de când am grădina, am ajuns să cunosc atât de multe despre plante, să meșteresc fel de fel de aranjamente florale cu viață lungă precum și să îmi scutesc grădina de otrăvuri prin aplicarea tratamentelor naturale, lasă-mă să cred că absolut oricine poate face asta, indiferent de meseria sa, indiferent de personalitate. E foarte important de unde ne luăm energia, iar dacă te gândești că treaba asta cu energia e un bullshit, atunci gândește-te cum te simți când te afli în pădure și de ce.

Și ce dacă, poate, nu ai grădină? Lasă, că o să ai. Un pervaz ai? Știi ce idei de mega-aranjamente am? Și ce dacă nu vrei ghivece cu pământ în casă? Nu vrei deocamdată, vei vrea, dar de plantele aeriene ai auzit? Dar păsările îți plac? Îți voi povesti eu de toate, aici, pe blog.

Go green with style!

Contact Me